Waarom Wolfslag

Wolfslag is ruim 80 jaar dé speciaalzaak voor kantoorartikelen, kantoormeubilair en kopieermachines in Leiden en de Randstad.

Wij onderscheiden ons door de sterk persoonlijk toegevoegde waarde, ademen het kleine service gerichte bedrijf uit dat elke klant waardeert en bieden u een concurrerend prijs niveau door het grote inkoopvolume. Service staat bij ons voorop!

Onze organisatie is gericht op de business-to-business markt zoals het MKB-bedrijf, groot zakelijke markt, zorg & biotechnologie en onderwijs. Onze enthousiaste medewerkers zijn zeer gedreven en doen hun uiterste best om u van een goed advies te voorzien.

Juist als u opzoek bent naar dat specifieke kantoorartikel, of bijvoorbeeld een goede ergonomische bureaustoel, een verstelbaar bureau, vergadertafel of een inrichtingsplan voor uw kantoor, dan bent u bij ons op het juiste adres.

Maar ook op het gebied van printen, kopiëren en scannen, document- en afdrukbeheer, ook wel Managed Print Services genoemd, bied Wolfslag een passende oplossing.

Alle activiteiten worden vanuit onze hoofdvestiging aan de Moerbeistraat opgestart en gecoördineerd en zijn onder te verdelen in een viertal divisies, te weten: Projectinrichting, Copying & Printing, Service & Onderhoud en Kantoorartikelen.

Elke divisie kent een groot aantal specialistische producten en diensten.

Daarnaast is er ook onze nieuwe vestiging in het centrum van Leiden schuin tegenover het Stadhuis. Waar vanuit  Wolfslag zich op de bedrijven in de directe omgeving van de Breestraat richt en ook op de Zzp-er en de particulier. In deze winkel vind u een geselecteerd assortiment kantoorbenodigdheden, luxe bureau-accessoires, een mooi assortiment schrijfwaren van o.a. Parker en Lamy en een uitgebreide collectie Interstuhl bureaustoelen en klein meubilair.

Wij ontvangen u graag in één van onze vestigingen.