Nieuws

'' E-SCREEN, WAT IS HET EN HOE WERKT HET VOOR U? ''

maandag 6 november 2017


Bij Wolfslag vinden we het belangrijk om trends in de gaten te houden en te begrijpen, om zo de mogelijkheden te zien voor onze klanten en voor onszelf. Tijdens de volgende inspiratiesessie zoomen wij daarom in op de grote trend van dit moment: Presenteren met een E-Screen. Onderwerpen waar wij zelf ook mee bezig zijn, wij presenteren/vergaderen bijvoorbeeld steeds meer met het interactieve touch screens.  

Tijdens de inspiratiesessie op 15 november staat er tussen 10:00 - 13:00 uur onze Demo Truck klaar en bieden wij u doorlopend een korte (maar krachtige) kennismaking met het E-Screen, zodat u achteraf naar huis gaat met het begrip van deze trend en wellicht mogelijkheden ziet voor uw eigen organisatie.   U weet natuurlijk als geen ander hoe u uw doel met presentaties kunt bereiken. 

Maar wist u al dat dit makkelijker en vooral effectiever kan met het interactieve touch screen?

Schrijf u direct in! Inspiratiesessie– Presenteren op interactieve touch monitors. Wat is dat? En hoe werkt het voor u? Daar gaat onze volgende sessie over.  

• Datum: 15 november

• Tijd: Tussen 10:00-13:00 uur wordt er doorlopend uitleg gegeven, u kunt dus langskomen wanneer het u uitkomt! 

• Thema: Presenteren op een touch screen, wat is het en hoe werkt het voor u?

• Locatie: Showroom Wolfslag - Moerbeistraat 4 - 2321 DJ - Leiden  

Heeft u vragen over de inspiratiesessie, of wilt u liever een workshop op maat? Neem gerust contact op! Kunt u 15 november niet? Geen probleem, we sturen u graag informatie toe!